Hodnocení obchodu

4,7 54 hodnocení
Přidat hodnocení
5
47x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 18.1.2018 19:35
+ Skvělá komunikace a ochota vyjít vstříc. Rychlé naskladnění zboží.

| 18.1.2018 16:04
Místo šamponu byl poslán sprchový gel. Po dotazu byl obratem zaslán šampon a to zdarma. Moc milé a vstřícné jednání. Doporučuji a nebyl to poslední nákup zde.
| 17.1.2018 03:45
+ V celku rýchle doručenie
+ Pozitívny vzťah k životnému prostrediu

| 15.1.2018 20:03
+ rychlé a ochotné jednání
+ šetrné a ohleduplné k přírodě

Moc doporučuji!
| 10.1.2018 18:45
nejlepší obchod s doplňky a kosmetikou, doporučuji
| 1.1.2018 14:44
+ nejlepší veganský e-shop
+ vzorek produktu navíc zdarma

| 22.12.2017 08:56
Dobrý den, jsem maximálně spokojená!!! :-) Objednání bez problému, komunikace výborná, dodání rychlé....zboží skvělé....
| 19.12.2017 16:51
+ Přehlednost
+ Rychlé doruceni
+ Možnost vzorků parfémů
- U krémů mi chybělo doporučení pro věk

Přehledný shop
| 18.12.2017 12:38
+ Široký sortiment, skvelý online servis, rýchle dodanie
- Nenachádzam žiadnu :)

| 13.12.2017 19:58
+ rychlos vyřízení, kvalitní komunikace

| 12.12.2017 21:17
+ Bohatý a velmi kvalitní sortiment.
+ U nabízeného zboží je jistota, že není testované na zvířatech.
+ Přehledný e-shop.
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Bezkonkurenční parfémy :-)

Perfektní nabídka kvalitní bio kosmetiky, šampónů, čistících prostředků se zárukou, že nejsou testované na zvířatech. Doporučuji všem, kterým není příroda a utrpení zvířat lhostejné.
| 9.12.2017 15:09
Chtela bych doporucit vsem a podekovat protoze nevedomky jsem usetrila 200kc aniz bych vedela ze zbozi od 3ks bylo na akci.prestoze jsem to nezakoupila jako sadu,sleva byla automaticky uznana z poctu zakoupenych kusu.dekuji!
| 6.12.2017 16:15
Skvelý obchod, rýchle dodanie, bezchybná komunikácia, možem iba doporučiť!
| 6.12.2017 14:53
+ doručování přes zásilkovnu
- zatím malý sortiment

Zboží bylo velmi kvalitně zabaleno, na množství plastu si nestěžuji, každý znovuuzavíratelný sáček ještě využiji a až doslouží recykluji. Je to jistě lepší než mít vůně smíchány a nemoct si vybrat parfém. Ocenila bych větší výber zboží, jsem ráda když mohu nakoupit vše co potřebuji na jednom e-shopu. Nevadí mi ani položky s delší dostupností. Klidně si na balíček počkám a aspoň ušetřím na poštovném. Zvažovala jsem i nákup makeupu, ale bohužel jsem nenašla na stránkách možnost zakoupení vzorečku. Chápu, že vzorky jsou opět hromada plastu. Jenže při nakupování přes internet je to s některými věcmi složité. Již jsem si makeup dříve koupila jen tak "odhadem" a netrefila jsem odstín. Pokud zvažujete zavést vzorky i u makeupu rozhodně se za to přimlouvám. Zvláště za nás všechny co nebydlíme v Praze a Brně a nemáme možnost vyzkoušet odstíny v kamených prodejnách, my jsme pak na vzorečky prostě odkázané.
| 6.12.2017 09:42
+ zajímavá nabídka
- kartáček se ZW myšlenkou jsem dostala zabalený v plastu

| 5.12.2017 20:21
+ Vsechno vegan

| 4.12.2017 17:23
Perfektní osobní servis a specifická nabídka ekologických produktů. Budu se vracet.
| 4.12.2017 08:40
+ rychlé dodání
+ faktury neposílají zbytečně vytisklé, ale jen v emailu
+ přehledný web

| 28.11.2017 11:50
Ochotní, rychlí
| 27.11.2017 09:30
+ vše ok

| 22.11.2017 13:03
+ Výdejní místo

| 20.11.2017 10:28
Uplne bez problemu....vsechno v poradku, hladce a rychle!
| 15.11.2017 15:00
Velice prijemne jednani,rychle vyrizeni a doruceni :)
| 6.11.2017 09:14
Příjemná komunikace, ochota, vstřícnost. Za mě SUPER.
| 6.11.2017 06:19
kvůli vyššímu poštovnému jsem oslovila pár kamarádek,jestli se k mému nákupu nechtějí přidat. vznikla poměrně velká objednávka vit. D a dalšího. objednala jsem, zaplatila, během chvíle mi došel email, že mají zrovna v akci balení po 3 (vit.D), takže mi to vezmou z toho, a ušetřím poměrně velkou částku. s takovým přístupem jsem se ještě nesetkala, velmi příjemně mě to překvapilo. za mě jen a jen doporučuju
| 3.11.2017 11:58
Velmi ochotné jednání i při nestandardních situacích. Děkuji.
| 30.10.2017 23:03
+ Veganský sortiment, který moc u nás není k dostání
+ Příznivé ceny
+ Velmi rychlé odeslání

Můžu jen doporučit, spokojenost s nákupem a zbožím. Děkuji!
| 21.10.2017 12:22
Velmi spokojená s informacemi, dodací lhůtou a zejména s možností vyzvednutí zásilky v místě bydliště. Ať se Vám daří i nadále!
| 20.10.2017 16:46
Velký výběr veganských doplnků stravy. Skvělá a rychlá komunikace s obchodem. Zboží velmi rychle připraveno k vyzvednuti.
| 18.10.2017 14:34
+ Veganský sortiment,
+ vstřícná komunikace,
+ přehledné stránky.
+ nabídka jinde nesehnatelných produktů.

| 16.10.2017 21:09
Doporučuji.
| 9.10.2017 11:39
+ Okamžitá komunikace s obchodem

| 8.10.2017 10:35
super, rychlé doručení, přístup majitelů vynikající, doporučuji - a to normálně recenze nepíši :-D :-)
| 29.9.2017 11:01
Díky za rychlost :)
| 25.9.2017 09:58
+ Osobní přístup

| 2.9.2017 09:50
+ Produkt nebyl na skladě, zkontaktovala jsem webový obchod, odpověď téměř okamžitá včetně přesného data naskladnění, o naskladnění mě znovu informovali. Mohu jen doporučit, vzorová komunikace se zákazníkem.

| 25.8.2017 12:00
+ Naprosto skvělá komunikace s majiteli eshopu. Jsem moc spokojená. Potřebovala jsem se doptat ještě na pár informací a bylo mi hned odpovězeno, ale navíc velmi příjemně, což je pro mne moc důležité.

| 7.8.2017 17:33
+ Přehledné
+ Každý produkt dopodrobna popsán
- Nemůžete si vyfiltrovat určité složky, pouze značku

| 7.8.2017 12:07
+ Se zbožím i obchodem jsem spokojená.

| 3.8.2017 13:24
+ Vše cruelty-free
+ Rychlé
+ Poradí, dobrá komunikace
- nic

| 29.7.2017 17:52
+ Super vegan shop, dobré ceny, doručenie na SK

Top obchod, dobré ceny, rýchle doručenie
| 25.7.2017 11:26
+ Přehlednost
+ Komunikace, poradí
+ Velká spousta opravdu kvalitního zboží
+ Snaží se měnit svět k lepšímu
+ Zboží pro nejmenší děti včetně doplňků stravy

Nejlepší internetový obchod svého druhu
| 22.7.2017 12:15
+ Ikdyz bylo zboží hodne, bylo zabalené v malé krabici, což jsem nečekala. Bala jsem se velké krabice, kterou budu muset tahat. Libi se mi, ze šetří přírodu:).

Vse v pořádku, jsem velmi spokojena:))))
| 11.7.2017 09:16
Se zbožím jsem maximálně spokojená. Jediné, co bych ohodnotila negativně je, že i při vyšší útratě nenabízí dopravu zdarma. Což je teď běžné skoro v každém e-shopu. Poskytují dopravu zdarma při nákupu nad 2000,-- Kč pouze do Zásilkoven, což pro některé může mít stejné náklady jako při zvolení dopravy dopravcem.
| 10.7.2017 11:01
+ eko package balíku - eko výplň, malá papírová krabice - žádné zbytečné plýtvání, minimum obalů
+ rychlé doručení
+ kvalitní sortiment
+ dobrá komunikace
+ kupón na dopravu zdarma - dorazil s objednávkou :)

nemožnost platit kartou online jinak vše super
| 23.6.2017 16:00
+ Široký sortiment doplňků stravy určené pro vegany a mnoho další kosmetiky.
- Zatím jsem žádné neobjevila.

Rychlé, bez problémů
| 20.6.2017 20:13
+ Možnost osobního vyzvednutí, příjemná komunikace, majitelé, kterým opravdu záleží na tom, aby výrobky, které prodávají splňovali požadavky, které mají a propagují.
- Zatím menší škála sortimentu, ale stále přidávají a přidávají :)

| 18.6.2017 18:23
+ Zboží pro lidi zajímající se o zodpovědnou spotřebu.
+ Zboží je vhodné pro vegany.
+ Obchod provozují "z lásky k přírodě" (vím z osobního setkání).
- Nenabízí možnost platby kartou.

Zajímavé produkty netestované na zvířatech (a přesto pro lidi bezpečné), bez zbytečných chemikálií, snažící se minimalizovat množství odpadu.
| 12.6.2017 14:47
+ Obchod nabízí přírodní kosmetiku, která je není testovaná na zvířatech.
+ Z těchto důvodů jsem se rozhodla zkusit poprvé tento Gaeu.
+ Obchod doporučuji také z důvodu opravdu skvělé komunikace s prodejci, kteří okamžitě reagují, debatují a doporučují. Jde vidět, že jsou odborníky na dané téma. Skvělé!
- Přestože jsem si myslela, že od určité sumy nebudu platit poštovné, jak je deklarováno, musela jsem i tak platit poplatek 40 Kč navíc.

Obchod doporučuji, ráda zase v budoucnu nakoupím.
| 12.6.2017 08:53
+ - veskere produkty jsou netestovane na zviratech!!!
- - Ne vse ma certifikat Leaping Bunny

- Urcite zde nakoupim znovu a obchod i doporucim
| 5.6.2017 13:07
+ pro mě zejména výjimečné kvalitní veganské zboží a potravinové doplňky, které jinde nekoupím
- zatím malý sortiment, ale kvalitou to vyvažují, tleskám

s důvěrou nakupte, získáte opravdovou kvalitu od fajn lidí
| 1.6.2017 18:33
Bez problému a rychle. Doporučuji :o)
| 29.5.2017 09:04
+ Velké množství výrobků, dostupné i výrobky, které jinde neseženu. Možnost osobního vyzvednutí v Praze. Skvělá komunikace a rychlost dodání.
- Nic mě nenapadá.

Rozhodně doporučuji.
| 28.5.2017 21:43
+ vše je veganské, prodávají ověřené výrobky

Jsem velmi spokojená
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.