Do dopravy zdarma chybí objednat za 1 500 Kč.

Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás prioritou. S osobními údaji nakládáme s nejvyšší opatrností a v souladu s platnou legislativou.

I. Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je:

Název: GAEA, s.r.o.
Sídlo/bydliště: Rezlerova 294, Praha 10, 10900
IČ: 03491757
Zapsaná: 9. října 2014 u Městského soudu v Praze
Telefon: 773 575 471
Email: info@gaea.cz
Kontaktní adresa: Rezlerova 294, Praha 10, 109 00

Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů:
Roman Bartoš

Email: roman.bartos@gaea.cz

II. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

Účelem zpracování osobních údajů je

III. Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

IV. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Vaše osobní údaje chráníme a předáváme je jen s jasným účelem specifikovaným níže. Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají – ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Příjemci osobních údajů jsou osoby

Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb a reklamních systémů.

Název

Účel zpracování

Poskytované údaje

Právní status

Země

Zásilkovna

Vyřízení objednávky - doručení

jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefon

Uzavření smlouvy

CZ

Česká pošta

Předáno přes Zásilkovnu za účelem vyřízení objednávky - doručení

jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefon

Uzavření smlouvy

CZ

DPD

Předáno přes Zásilkovnu za účelem vyřízení objednávky - doručení

jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefon

Uzavření smlouvy

CZ

Google

Marketingové účely: Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords

Cookie, IP adresa

Oprávněný zájem - zpracování statistik prodejů a marketingové účely (trackování pro marketingové účely lze uživatelem vypnout)

USA

Seznam.cz

Marketingové účely: On-line reklama v síti Sklik, hodnocení spokojenosti s nákupem a eshopem v rámci služby Zboží.cz

Cookie, IP adresa, emailová adresa a informace o objednávce v případě služeb Zboží.cz

Sklik: Oprávněný zájem - marketingové účely (trackování pro marketingové účely lze uživatelem vypnout).
Zboží: souhlas

CZ

Facebook

Marketingové účely: Online reklama, cílení reklamy

Cookie (FB Pixel)

Oprávněný zájem - marketingové účely (trackování pro marketingové účely lze uživatelem vypnout)

USA

Smartsupp.com, s.r.o.

On-line zákaznická podpora, analýza chování zákazníků

informace, které uživatel zapíše do kontaktního formuláře

Zpracovatelská smlouva

CZ

Heureka

Marketingové účely: Hodnocení spokojenosti s nákupem a eshopem

emailová adresa, informace o objednávce

Souhlas

CZ

Mailchimp

Zaslání newsletterů, email marketing

emailová adresa

Souhlas

USA

BizBox

Zpracovatel údajů - eshop platforma

jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefon, cookies, IP adresa

Zpracovatelská smlouva

CZ

Ilona Sedliská

Zpracovatel údajů - účetnictví

fakturační a doručovací údaje: jméno, příjmení, adresa, emailová adresa, telefon

Zpracovatelská smlouva

CZ

Owlcure

Zaslání newsletterů, cílený email marketing

emailová adresa

Zpracovatelská smlouva

CZ

Guru Marekting

Marketingové služby - přístup do reklamních systémů

data v reklamních systémech

Zpracovatelská smlouva

CZ

thepay.cz

platební transakce při platbě kartou

emailová adresa, IP adresa

Zpracovatelská smlouva

CZ

V. Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracování

Doba uložení osobních údajů

Vyřízení objednávky

15 let od vyřízení objednávky, tedy po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů

Marketingové účely

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Newsleterry a další formy email marketingu

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Vedení a administrace věrnostního programu

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

VI. Cookies

Pro marketingové účely a lepší funkčnost našich stránek používáme tzv. cookies. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které se používají k ukládání informací ve webových prohlížečích. Soubory cookie slouží k ukládání a přijímání identifikátorů a dalších informací o počítačích, telefonech a jiných zařízeních. K podobným účelům se používají i další technologie, například ukládání dat ve webovém prohlížeči nebo v zařízení, identifikátory spojené se zařízením a další software. V těchto zásadách označujeme všechny takové technologie jako „cookie“. 

Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku.
Pomocí cookies také probíhá tzv. trackování – monitorování aktivity na webu pro marketingové účely. Pokud si to nepřejete, můžete trackování při vstupu na naše stránky vypnout. Také můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet.

Cookies sbíráme i proto, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Cookies sdílíme s našimi důvěryhodnými partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýz – viz tabulka výše. Věříme, že tato funkce je pro vás užitečná, protože vám budeme zobrazovat zejména ty reklamy nebo jiný obsah, který bude odpovídat vašim zájmům.

Naše webové stránky využívají na cookies založené technologie retargetingu externích reklamních systémů (Google, Seznam.cz, Facebook – viz tabulka výše). Ty nám umožňují ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti těchto partnerů.

VII. Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google (viz tabulka výše).

VIII. Hodnocení spokojenosti s nákupem

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.

Dalším zpracovatelem údajů v rámci hodnocení spokojenosti je služba Zboží.cz, zastoupená Společností Seznam.cz. Obě společnosti jsou uvedené v tabulce výše.

IX. Email marketing, profilování a automatizované zpracování

Abychom vás informovali o novinkách v našem sortimentu, slevových akcích nebo dalších zajímavých informacích vztahujících se k obsahu našeho webu, rozesíláme newsletter a další formy email marketingových sdělení.

Tato sdělení zasíláme:

Z odběru email marketingových sdělení je možné se odhlásit, a to kliknutím na odkaz v patičce každého takového emailu, případně žádostí zaslanou na naši emailovou adresu.

Na našich stránkách a v kampaních používáme profilování a automatizované zpracování vašich osobních údajů, zejména na základě historie nákupů.

X. Vaše práva

Máte právo vědět, jak s vašimi osobními údaji nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat.

Za podmínek stanovených v GDPR máte

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů. Věříme, že tohle potřeba nebude, našim zákazníkům vycházíme vstříc ve všech ohledech a určitě dokážeme společně najít vyhovující řešení, budeme rádi, když se na nás obrátíte s jakoukoli otázkou.

XI. Podmínky zabezpečení osobních údajů

XII. Závěrečná ustanovení

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.
Loading...